Monday, November 8, 2010

SeSuai KAh???

Salam...


sesuai tak muka nie nak jadi cikgu???? hohoho.....Dork

ari tue ada apply kpli... ari nie kua keputusan dapat tak 1st test dia.. Alhamdulillah, dapat... cuak plak... huhuhu...

test kat KL.. IPBA... 
dorang yang lain dapat kat smk seri indah je.. dekat je ngan rumah sewa.. huhuhu...
ari tue terlupa nak tukar tempat interview dari KL ke Kajang...
nasibla kan...Sad Sad Sad

agak2 soalan cmne ek dia nak tanya?????
sape ade buku m-test???
nak kena cari nie....

lagi satu...
ari sabtu & ahad nie ade biocareer fair & exhibition kat KLCC...
jom2, pegi ramai2... memeriahkan KLCC yang memang sentiasa ramai orang....

p/s: kawan2...Penguin Penguin Penguin doakan saya ye... moga dapat jawab test dgn lancarnya ari sabtu nie... SmileSmileSmile

5 comments:

man yusoef said...

wah tahniah waniey sakura....aku tak apply pon benda ni, sebab tak mintak jd cikgu..haha...anyway aku doakan ada rezeki ko tu yea...

cik peah said...

eh kau mintak kpli yang ajar sekolah cina ngan tamil tu ye?

cik peah said...

kau apply kpli untu sekolah jenis kebangsaan tu ek? yang bulan 10 aritu?

waniey_sakura said...

cik peah: aah.. kpli yg buln 10 ari 2.. yg utk sek tamil n cina je.. ko apply x??

man: tq2...

cik peah said...

tak pon sebab untuk skola tamil ngan cina. takot la nak ajar dorang takot dorang xpaham. hehe