Tuesday, November 2, 2010

:::Gila-MeNgGiLa:::

Salam...


Kegilaan novel dah datang nie... hahaha...
actually memang xpenah terpadam kot... cuma disebabkan 3-4bulan nie duit tue kena simpan ntuk benda lain...
so, perasaan nak beli novel pon terbantutla dari luarannya.. tapi dalam tak... hehehe...
gaji bulan nie, kira2 adela lebih cket...
so ape lagi kan... beli novel la... walaupon sume orang dah baca novel nie... saya ketinggalan.. hukhukhuk... tapi xpela... asalkan saya dapat novel nie jugak... huhuhu... 

tau tak novel ape??? entri yang bulan bape ntah ade saya cerita tentang novel nie...

VERSUS 
(lambat giler kau beli... hohoho... nak buat cmne, ongkosnya meleset cket 2-3 bulan nie)

laris ooo novel nie... kat mines, mid xde... malas nak cari kat kinokuniya klcc kan.. so order online jela... 
terpaksa la berkorban rm5 ntuk duit pos... huhuhu...

1st tyme nie beli barang online.. before nie xpernah lagi beli online...
sape2 yang malas cam saya, tapi suka novel dan sanggup melabur untuk kos penghantaran
klik cnie... banyak novel kat cnie... mcm2 ada...

novel yang dicari selama nie pon ada kat cnie.. dari final year lagi kot cari novel nie... Biarlah YM Berbicara... seronoknya...
saba2 waniey... beli satu satu... nanti kang hujung bulan xpasal2 kena buat loan ngan parent lak... hehehe...

LiSt Yang MeNanTi:

1-Biarlah YM Berbicara
(novel nie pon saya terlambat... tertinggal keretapi org tua2 ckp... novel nie pon sama ngan versus... letih saya cari... tapi xde kat kedai2 buku... ari 2 baca on9, cam best je cerita dye... kalau baca online biasala kan... xabes ceritanya... so, kena beli la if nak tau kesudahannya)


2-Tunas
(yang nie pon sama... orang lain dah brpa kali ulang dah ntah... ari tue jumpa novel nie...tapi tak terbeli pon.. xtau nape.. tyme tue xde mood kot nak beli novel.. hehehe...)


3-Lafazkan Kalimah Cintamu
(yang nie xla... hehehe... novel terbaru nie.... tapi xtau lg bila nak beli.. nie novel terbaru Siti Rosmizah... ala yang penulis novel 'Andai Itu Takdirnya'.. novel yang sangat2 touching tue... xpercaya bacala sndiri.. rugi xbaca... xtaula novel terbaru nie best x kan...)



p/s: nak beli novel mcm duit byk sgt je kn... hohoho



1 comment:

mekdonel said...

The real true great blog;

www.fdausamad.blogspot.com

baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding...