Friday, November 26, 2010

KKHH Versi MeLaYu

Salam...


Apekah itu KKHH??? full name 'Kuch Kuch Hota Hai'....


KKHH akan ditayangkan dalam versi melayu... tapi nama drama tue bukan KKHH la.. tapi 'Dia Atilia'... Semangatla nak tengok... coz saya peminta tegar KKHH... tapi mestila ada kelainan cket kan coz nie versi melayu... So, cerita nie dibuat berdasarkan persekitaran budaya melayu dan masyarakat setempat... *sumber HMetro*


Dulu suka sangat tengok Kuch Kuch Hota Hai.... coz lagu2 dye best2... dulu memang hantu hindustan... Sekarang tak dah coz cerita hindustan sekarang tak sebest dulu... pendapat saya la..


suka lagu nie...





Rani Murkerjee chantek + Kajol cute...


Dulu-dulu tyme hantu hindustan... adik amek Rani Murkerjee, saya Kajol... hahahaha... pelakon pujaan la katakan... suweeetttt....


dan lagu nie jugak....





tapi pas abes je dorang nyanyi, kajol sedih... dia pegi pastue, menyendirikan diri... sian dia... huhuhu... (stil igt ooo smpai skg... notes kuliah sush benar nk igt.. hohoho)...


ade lagi 1 lagu... tapi tak ingat tajuk ape... search tadi under KKHH pon xjumpa... yang mula2 SRK ngan Kajol masuk kolej tue... before Rani Murkherjee muncul... rentak lagu tue rancak... alaaa... nak dengar lagu tue... ade sape2 ingat tak tajuk lagu tue...???


ok... berbalik kpd KKHH versi melayu a.k.a. Dia Atilia... yang tak best nye coz pelakon filem nie saya tak brpe suka sangat.... sari to say ok... heroin dia a.k.a Atilia dilakonkan oleh Fasha Sandha... So, saya memang tak berapa nak berkenan ngan Fasha Sandha... Pelakon utama yang lain adalah Zamarul Hisham & Almy Nadia... kiranya Fasha Sandha jadi Kajol a.k.a Anjelli, Almy Nadia jadi Rani Murkherjee dan Zamarul Hisham for sure la SRK...


nak tau full description about Dia Atilia, korang tgkla kat hmetro hari nie... or klik sinie...




Selingan...... Selingan..... Selingan......


Nak Senaraikan Filem Hindustan Yang Menjadi Pojaan Saya Suatu Ketika Dulu:


1- mestila KKHH no.1
2. Mann
3. Mohabbatein
4. Kaho Na Pyar Hai (kazen saya siap terer lagi cara menari yang dekat pantai tue.. dasat2)
5. Dil To Pagal Hai

*****ade banyak lagi... tapi tetibe terblur kejap xingat tajuk... heheh...

2 comments:

man yusoef said...

minah hindustan rupanya dia ni..baru tau...hehe

waniey_sakura said...

welll... biasela... dulu tyme muda-mudi...