Friday, July 15, 2011

Thursday, July 14, 2011

::AwAke::

Salam..

Lama tak berjaga malam2 camnie.. jam sekarang menunjukkan pukul 2.30 pg.. 
minum nescafe b'coz have something to do.. 
but already fall asleep 1 hour and half..
dahla tyme drama Annisa pulak tue..
ceh.. mula2 landing sedap je depan tv.. tup2 tak sedar bila masa tertido.. 
bila jaga tengok tv dah nightline.. dah kul12 daa..
and now still awake.. hmmm...

keje sekarang dah makin specific coz dah kena control sume barang in and out..
bukan 1-2 jenis barang.. tapi beratus2.. 2 orang yang control.. so, sekarang baru nak start.. dari sekecil2 barang hinggalah sebesar2 barang... 

hari nie ada sesuatu yang tak dijangkakan berlaku.. (eh.. kelmarin la coz time nie dah masuk ari khamis dah..).. selalu tengok kat tv or baca paper je and bukan orang yang terdekat.. sekarang memang berlaku kat orang sekeliling tapi xtengok directly lah..

miss that moment... pic yang boleh dikategorikan beautiful view...

p/s: usaha tangga kejayaan.. (tetiba je kan..)

omelan cik waniey: housemate sume dah tido.. aku sorang je yang still terkebil2 kat ruang tamu lg nie..
pembetulan... jam sekarang dah menunjukkan pukul 3 pagi.. @_@


Saturday, July 9, 2011

KiSaH hAti

Salam...





suka lagu nie... sblum drama Stanza Cinta dah tau lagu nie... 


Drama Stanza Cinta pon cam best je... baru ep 2.. 


p/s: menyampah dgn keadaan Malaysia skrg.. tak faham kenapa dah stay kat negara yang aman damai nie.. tetiba nak buat huru hara pulak.. sebab tue sampai skrg xterniat pon nak daftar mengundi.. huhu..


omelan cik waniey: kat kawan2 yang dapat ujian PTD, good luck ye.. all the best..!!!!

Monday, July 4, 2011

dRoP By

Salam..


Hi.. just want to say HI...
dah lama tak update.. a bit busy.. (memanjang busy kan)..
insyaAllah.. sedikit masa lagi aku akan meluangkan masa dengan blog ye.. 
take care frenz... ^___^