Friday, December 31, 2010

menanti sinar baru....

Salam..

Epi NewYeAr...

hahaha.. ntah entri keberapa ntah asyik cakap epi new year je kan...

tadi ade sesuatu yang baru berlaku.. hope itu petanda yang baik...

nanti i story mory kat uollss... bia sume nye settle dulu nex week.. hope sume nye berjalan lancar... mesti korang tertanya2 kan... hahaha.. wait ye.. i'll tell u later...

p/s: malam nie celebrate depan tv je... bersama my girlfrenzsssss... =)

Wednesday, December 29, 2010

OnLy A fEw DaYs

Salam...


hyep... just want to update something...???? xtau nak hapdate ape... hahaha...


malam nie penentu piala suzuki... malaysia vs indon... gudlak Pemain Malaysia... buat yang terbaik sempena minggu terakhir tahun 2010 nie... 


minggu nie adalah minggu akhir untuk tahun 2010... banyak jugak benda yang berlaku... contohnya, 2 hari lepas moto kawan rosak.. so, tolong dia settle kan moto tue.. and then smlm moto dah siap, so pegi amek... on the way gi bengkel moto tue, tetibe my moto termati di tgh2 jalan... hohoho... sangat cuak.. risau lak kot2 rosak lagi... coz nie moto baru tau... dulu moto kaler hitam, skrg kaler biru... why???


b'coz moto hitam tue rosak enjin, nak baiki mau ratus2... so, conclusion nya hantar bagi ayah... so, ayah pos moto biru.. actually moto biru niela baru moto I... moto hitam tue moto ayah.. dulu xpos moto biru tue coz xreti nak start.. hahahaha... sekarang dah pandaila nak start..


ok2.. berbalik kepada cerita di atas... rupa-rupanya minyak moto abes... hohoho... gelak besar la kitorang... ingat kan rosak ape.. rupa2nya tangki kering... meter minyak rosak... hohoho... pas nie before kua mana2 kena check tangki dulu...


ari nie lak kete kawan ade problem cket... huhuhuhu.... bell timing ke ape ntah... cam terhakis...


apa yang berlaku sepanjang 2010 nie kita simpan jadikan kenangan dan perbaiki untuk tahun baru yang bakal menjelma 2-3 hari lagi....

untuk tahun baru pulak, tutup buka lama, bukak buku baru... 

ePi neW YeaR!!!



p/s: ade ke patut dorang kat tempat keje nie panggil akak sakura.. bengong.... pengaruh facebook la nieh... Super cute onion

Friday, December 24, 2010

KerAna Aku WaNitA

Salam...


Juz want to share... tertarik dengan kata2 nya......



kerana aku wanita

pandangan Adam mampu tembus ke dasar hatiku



kerana aku wanita

ingin disayangi itu fitrah diriku



kerana aku wanita

mudah terpikat dengan keindahan akhlak seorang lelaki



kerana aku wanita

emosiku selalu mengatasi logik akalku



kerana aku wanita 

air mata teman setiaku



kerana aku wanita

sensitivitiku terhadap sesuatu amat tinggi



DAN..



kerana aku wanita 

aku damba pertolongan darimu Adam



peliharalah bicaramu denganku

jangan bermain kata denganku
takut rosak hatiku



kerana aku wanita

akhlakmu ukuran dimataku



peliharalah akhlakmu dan imanmu

jangan kau burukkan darjatmu pada mataku
takut rosak thiqohmu



kerana aku wanita

maka peliharalah susunan kata-katamu



kerana aku mudah terasa

namun aku bukan lemah
sekadar ingin kau tahu hati ini mudah tercalar



kerana aku wanita

peliharalah dirimu dari mencemuhku



saat titisan jernih mengalir dari mataku

kerana itu cara untukku
meluahkan perasaanku
supaya hatiku tenang kembali



kerana aku wanita

aku memang sangat peka



maka fahamilah kecerewetanku ada sebabnya


WAHAI ADAM,

kalau kau sangka berpakaian selekeh itu 'cool',
hakikatnya kau begitu jelek pada pandangan kami.


andai kau rasa 'usha' itu tanda kejantanan,

darjat mu telah jatuh pada pandangan kami



jika kau fikir hidup membelakangkan agama itu kemodenan,

maka tiada lagi hormat untukmu dari kami. 

(sumber: sini)

p/s: saja feeling2 di t/hari jumaat nie... hahahaha... 

nota kaki: hati perempuan nie lembut... so, jagalah tingkah laku dan perkataan mu adam... b'coz disebabkan kata2 itu, dapat mengguris hati seorang wanita... walaupon dia memaafkankan mu, tetapi pasti ada secalit kelukaan + kenangan disitu... so, tolonglah jangan sakiti kawan saya lagi... -__-

Tuesday, December 21, 2010

CoUnTing DaYs...

Salam...

New year dah hampir menjelma... Seminggu lepas baru sambut tahun baru islam... lagi 10 hari nak masuk tahun 2011... cepatnya masa berlalu kan... apa azam tahun depan??? azam tahun nie pon ada yang tak dapat capai sepenuhnya... contohnya kerja tetap... huhuhu... sekarang nie juz kerja kontrak je... hope tak lama lagi pintu rezeki jadi murah... dapat offer keje... amin.... hopefully............

tak kisah pon keje bahagian ape, asalkan tetap dan terjamin... ade jugak mintak bahagian selain dari sains... coz sekarang nie biotech baru nak develop... so, I try to search others job and at the same time also try to find opportunities in biotech sector.. 

So, good luck for me and uolls....... have a nice day...!!!

CHEERS.....!!!!!!!!!

One more thing....... angka usia saya bertambah lagi 1... alamak... 


p/s: rindu kedah... next balik kampung dalam hujung bulan1-awal bulan 2 kot... tyme chinese new year (cousin's wedding) ... waaaa.... lambat lagi... lama tak bergosip dengan adik lama2... 

Friday, December 17, 2010

effect growing of...............

Salam...


pelik.... angin tak ribut tak, boleh plak selsema + batuk2 + demam... maybe la terkena cket2 tempias dari kawan2 sekerja...


TAPI.... rupa-rupanya gigi geraham bongsu yang atas sebelah kiri nak tumbuh... adusss.... patot la orang cakap bila gigi bongsu nak tumbuh sakit or demam.... So sekarang saya percaya... hampir demam nie... huhuhu...


**********************************
nie keratan artikel dari berita harian:


PERNAH mendengar mengenai geraham bongsu? Kononnya, selagi ia tidak tumbuh, selagi itulah anda belum ‘dewasa’. Geraham bongsu selalu dikaitkan dengan kesakitan dan dianggap penanda kedewasaan seseorang.


Geraham bongsu sebenarnya tidak banyak berbeza daripada gigi yang lain. Ia adalah gigi yang tumbuh di hujung mulut. Geraham bongsu biasanya tumbuh apabila anda berusia antara 17 hingga 21 tahun. Kerana kelewatan itu ia dikenali sebagai geraham bongsu (wisdom teeth).

Sebenarnya, bukan semua orang mengalami kesakitan apabila geraham bongsu ini tumbuh. Jika anda mengalami kesakitan ketika geraham bongsu tumbuh, anak anda mungkin tidak. Jadi jangan terlalu menakut-nakutkan dia.

Geraham bongsu boleh mendatangkan masalah dan kesakitan jika ia tidak tumbuh dengan betul. Misalnya, ia mungkin tumbuh secara horizontal.




Kedudukan geraham bongsu yang tumbuh tidak betul juga boleh mengganggu susunan gigi lain atau merosakkan tulang rahang atau saraf. Kedudukan itu membuatkan ia mudah reput.

Jika ia terperangkap dalam tisu atau tulang rahang atau tumbuh separuh saja ia juga boleh mendatangkan masalah.

Gigi geraham bongsu yang tumbuh separuh boleh menyebabkan masalah gusi. Malah kedudukannya yang jauh menyukarkan anda memberusnya. Geraham bongsu yang tumbuh separuh menimbulkan kesakitan.

Keadaan ini dikenali sebagai ‘impacted’. Geraham bongsu ini tersekat pertumbuhannya kerana rahang tidak memiliki ruang yang cukup untuk semua gigi. Ini disebabkan gigi anda tidak tumbuh dengan susunan yang betul. Mungkin sebahagiannya senget atau tidak teratur. Atau mungkin juga rahang tidak cukup luas untuk kesemua gigi.

Masalah geraham bongsu yang begini memang sangat biasa ditemui. Begitupun masih ada mereka yang tidak mengalami masalah. Malah mungkin langsung tidak menyedari, gigi geraham bongsunya sedang tumbuh!

Gigi geraham bongsu yang tersekat boleh mendatangkan masalah. Ia mudah memerangkap sisa makanan dan plak. Ia menyebabkan kawasan itu bengkak, sakit dan mulut berbau. Ia juga kadang kala boleh merosakkan gigi yang lain kerana jangkitan.

Jika geraham bongsu itu tidak berfungsi, mereput, mengalami jangkitan atau mengganggu kunyahan, ia mungkin perlu dikeluarkan. Begitupun, setiap kes berbeza dan hanya doktor yang boleh memastikan sama ada ia perlu dikeluarkan atau tidak.


*******************

Tapi setakat nie juz cam rasa nak demam jela... xde plak bengkak2 gusi... selera makan still maintain.. hehehe..
tetibe pagi tadi ada ulser plak... So, sarapan tadi pon mengunyah pelan2 jela...


p/s: k uollss... hav a fun weekend ya... Saya menghabeskan masa kat rumah jela.. xde duit nak kua shopping2... biasela tgh2 bulan nie.. 

Wednesday, December 15, 2010

MaLaySia BoLeh!!!!

Salam....

malam nie Malaysia lawan Vietnam... Gudlak to all players... 
suka tengok bola... 
tapi tengok yang pasukan Malaysia or kedah jela...
 international tak reti tengok... hahahaha... 
sahut seruan kerajaan 'Gunalah barangan buatan Malaysia'....

(kepada peminat2 tegar MU + liverpool.... nie gmbar hiasan je... nak describe cakap tak reti tengok match international...)

Malaysia muncul sebagai naib juara kumpulan A... so akan bertemu dengan juara bertahan, Vietnam kat Stadium Bukit Jalil (dekat je ngan serdang)... tapi mesti ramai giler orang kan...

berita lanjut dalam metro hari nie...

p/s: actually keboringan nie... xtau nak watpe... padahal kena study journal cari QA test untuk detection of lignin and hemicellulase... aargghh.... ngantuk kot baca journal nie... tyme study dulu pon asek tertido2 je.. nie lagi la... tambah-tambah otak dah beku kan... whoahooo...

tapi xde la sleepy giler cam pic atas nie....

still energetic kan... hehehehe....

Monday, December 13, 2010

Salam...

S.E.R.A.B.U.T

p/s: status buat masa sekarang..... FullStOp.......

Wednesday, December 8, 2010

MeLaNcOnG 1 MaLAysiA

Salam...

nie citer yang dah lame.... hampir seminggu lepas.... ari jumaat... gi melancong 1 Malaysia + makan2 free... tak percaya??? tengok pic kat bwh...

negeri ku...

.
kelate...





Dah percaya ke??? hahahha... nie actually gi MAHA... letihla... dari kul 3-9malam baru balik... gile kuat jalan... abes sume rumah negeri masuk + hall makanan + hall A (yang ade UPM especially ade Biomass MTDC) + gi zoo... tapi tyme gi zoo tue gi solat je kat situ... dah tak larat nak jalan... tue pon dah kul 7... pastue solat terus amek bas balik ke hall.. tue pon kena tukar 2-3 buah bas (bas kecik)... tyme tue jugakla boleh cek result kpli... dengan sedihnye... saya xdapat ok.... xpela, cuba lain kali... 

ada ape ngan picture nie????????

cube tengok tangan ngan muka saya... beza kan... huhuhu... akibat berjemur kat MAHA la nie + dulu2 memang hitam pon... merempit setiap hari... so gambar yg sebelah kanan tue stlh diedit... dh tak nampak tangan yang hitam tue... huhuhu...

dengan semangat berkobar2, nak kena gi beli sarung tangan la... yang selalu biker pakai tue... xdela beli cam ganaz cam dorang... cari yang ayu2 jela... plus nak cari kasut bertutup la... kaki pon dah jadi belang2 coz pakai sandal je gi lab... hohoho... So, conclusion nye nak kua weken nie... kat times square ade kot la kan... huhuhu... nak ajak jieha la... naimah balik, tika + kaksu pon balik jugak kot... 

Friday, December 3, 2010

5 PahLawAn MeLaYu

Salam...


Cuba sebut cket 5 pahlawan melayu..........????

soalan senang je kan.. xleh jawab gi pindah Afrika...

ok2... jom kte sama-sama sebut... eh silap... listkan...

 Hang Tuah
 Hang Jebat
 Hang Kasturi
 Hang Lekiu
Hang Lekir

haaa... senang je kan... 

So, apa kaitan ngan dorang2 nie...???

nie adalah bakal nama kereta proton... Proton Replacement...
Proton terbaru nie akan menggantikan keluaran-keluaran proton yang terdahulu... hohoho...
maju sekarang eh... siap ambek nama sempena pahlawan lagi... dasat2... salute la...
nanti akan jadi proton tuah, proton jebat, proton lekir, proton kasturi & proton lekiu... 

kalau perodua dengan nama binatang nya.. kenari, kelisa, rusa etc...

nak tau lebih & pic model proton pahlawan nie klik sinie... (kemalasan sudah melanda... xmau full kan entri... asek kasi link jer...)

Thursday, December 2, 2010

sony or nokia???

Salam...


handphone nokia slide rosak... juz tinggal handphone CSL je... so no.maxis je yang boleh on sekarang nie... no.celcom xleh guna wat sementara waktu... sedih-sedih... sayang handphone nokia tue... banyak lagu dalam tue.. handphone CSL nie juz boleh sms, call + ade radio je... xde memory card coz rm70 je... 


lama guna handphone nokia nie... dah 3tahun kot... mula-mula rosak juz orang call xleh angkat coz orang xdengar apa yang kita cakap... tapi tue kekadang je jadi camtue... pastue makin lama selalu plak and then xleh angkat kol terus... so, handphone nie jadi untuk sms + dengar lagu jela... baru2 nie keypad nak tekan kebawah tak function... so if nak bukak mesej ke, kena tekan ke atas... ke kiri + ke kanan ok lagi... last2, seminggu lepas keypad nak kebawah, atas, kiri, kanan sume xleh tekan dah... tak gerak langsung... memang nazak sangat3 dah la tue... huhuhu...


so, sekarang nie sedang berfikir-fikir samada nak beli handphone baru or tak... adela survey cket2... tapi if beli pon yang murah-murah je... nie choice yang dalam kepala sekarang nie.... (tapi xtau bila nak beli lagi... huhuhu)


Sony ericson spiro - kira2 dalam rm300 (ala2 mcm handphone slide yang rosak tue)

sony ericson zylo - kira2 dalam rm500

nokia X3 Touch and type - kira2 dalam rm500++



 niela handphone yang sempat search and dlm budget setakat nie... yang spiro tue function dia sume ade except 3G & wifi... Zylo plak xde wifi... yang x3 Touch tue ade sume (camera + wifi + 3g, siap touchscreen lagi)...

So, nak pilih yang mana... kalau nak save budget, Spiro la coz boleh dapat dalam rm300 kebawah...

nak sume function ade, X3 touch nokia la... tapi design dia xde la chantek sgt cam sony kan... huh... tapi cam ok je... nampak smart... nipis je... (baru tgk picture, real xtengok lagi cmne)...

p/s: gaji bulan nie kena jimat betul2 if nak beli handphone... 
-__-"

ConTest ManiSnya SenyUMaN

Salam...


tadi saja blogwalking... xde keje... tetibe terjumpa contest nie dari blog CIK AEFA AERISYA... So disebabkan taktau nak buat apa di masa lapang nie... dengan tidak semena-menanya, terjoinla contest nie... thehehe...







  1. Buat entry bertajuk CONTEST MANISNYA SENYUMAN
  2.  1. Letak BANNER contest di dalam entry dan link kan ke blog ini.
  3. 2. Letak satu gambar yang penuh dengan senyuman.[gambar beramai-ramai. min 3 orang]
  4. 3. Bina satu ayat kreatif tentang gambar berkenaan.
  5. 4. Tag 2 blog yang lain.
  6. 5. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen.
    [tak perlu follow dan letak banner di sidebar]


tarikh tutup: 1 Januari 2011


So, inilah gambar yang saya pertaruhkan...


*

*

*

*

*

*


"SenYumAn PenaWar SegaLA dUka, PeNguBat SeGaLA KeseDihan"

Gambar nie tyme jamuan last kelas koko... Saya amek caklempong... nie la geng2 caklempong group 2 sesi 2008/2009.. best sangat dapat kawan dengan dorang... walaopon tyme nak last baru jadi rapat... apa yang boleh saya katakan 'The BeSt BesTies Ever' + sume nye sempoi2... yang pakai baju merah kat tengah tue kitorang punya cikgu, En Saidin, 'tHe BeSt tEacHer'... En Saidin best... disebabkan ketegasan & kesempoian beliau, group kitorang dapat pujian pada malam persembahan... miss that moment... and miss u all....

Tag 2 blog yang lain
di sini saya dengan sukacita nya ingin mentag:

*

*

*




~selamat mencuba~




Wednesday, December 1, 2010

(@_@)"??

Salam...


Not feeling well today...


coz makan tak tentu masa... 
2 hari lepas pening kepala...
semalam ala-ala gastrik... 
pagi tadi ala-ala migrain... (rasa cam nak belah kepala... pastue cuci bagi bersih... coz sakit sangat...)
tapi still degil tak pegi klinik...
panadol pon tak makan... 
perasan antibodi badan kuat sangat kot nak lawan penyakit2 nie...

*********************

tak tau nak keje ape.... 
rasa cam menyesal plak tolak call tadi...
tapi mak tak bagi kalau keje call centre @ customer service...
huhuhu....
and tetibe terasa minat keje lab datang...
tak tau sejak bila perasaan nie hadir... (cam ayat jiwang je.. hehehe)
tapi xde plak yang dapat interview berkenaan lab & seangkatan dengannya...


Monday, November 29, 2010

MAHA 2010

Salam...


Korang ade gi tak MAHA 2010 kat Mardi Serdang???
semalam pegi ngan kawan2, letih sangat3.... niat hati pegi MAHA tue coz nak gi SUA RASA... tapi bila sampai kat tapak MAHA tue je... bukan main besar nye lagi ... ngan halls sume jauh2 + ade khemah2 kecik pameran & jual buah-buahan + pokok.... Tudung + baju + selipar pon ade jual... 


penat dok langut tengok kat atas langit kot-kot ade nampak belon SUA RASA ke... pusing kiri, kanan, belakang, depan... tak nampak pon... pastue dorang cakap nak gi SUA RASA kena gi naik bas plak kat situ... bas disediakan... nak gi melawat rumah2 negeri + mini zoo naik kenderaan ala2 yang kat zoo tue... cam kenderaan yang kita naik untuk tengok night safari kat zoo taiping tue... So, konklusi nya, tak pegi SUA RASA.... Nini mouse


ktorang masuk hall yang makanan2 tue je... pegi 1 hall je... ramai orang... yela coz hall tue hall makanan.. so bleh test + merasa makanan... sambil jalan, perut kenyang... hahahaha... hall yang local & international company tak pegi pon... hall yang ade booth Biotech pon kitorang xmenjenguk pon.. soriii... Cool


adela dalam 3-4 jam berjalan2 kat situ... tapi tak abes pusing lagi... panas sangat cuaca + dah kul 2.30ptg... malas nak semayang kat situ... so, terusla merempit balik... nasib baek naik moto.. memang jam teruk... terpaksa memberanikan diri menyelit2 diantara kereta2 yang sangat panjang berbaris itu.... hohoho... akhirnya sampaila rumah dalam kul 3 petg.... semayang + masak nasi (w/pon dah jadi tester kat MAHA tapi still nak nasi) + makan la apalagi... hehehehe....


pegi MAHA habes....... 
1. Krim Haruan (RM10) - utk parut2 luka, parut2 jerawat, luka2 gigitan serangga
2. Check paras gula dalam badan (RM3) - 3.6 je...  normal 5-7... pastue dia nasihatkan makan bayam banyak2... nie sbab bekfes makan ckit je coz nak simpan perut jadi tester... tyme check paras gula nie baru jadi tester minuman... makanan tak sampai lagi... konklusi nya, kena makan gula banyak.. makan gula cam makan nasi... hahahaha...
3. anak tudung syria (RM5)- tengah pakai nie... hahaha... gila cewi...
4. Air kelapa (RM2) - mahal kot... padahal air nye xrasa cam kelapa pon... rasa cam air kosong + gula + ais je... 


So, TOTAL= RM20


p/s: sape2 yang tak pegi lagi, pegila... best... korang pegi masuk hall makanan... sure kenyang... hehehe.. xsempat bergambar... coz sume keletihan + xde mood nak bergambar...


***niat hati nak beli kaktus tapi tak sempat pegi kat orang jual2 pokok... 

Friday, November 26, 2010

KKHH Versi MeLaYu

Salam...


Apekah itu KKHH??? full name 'Kuch Kuch Hota Hai'....


KKHH akan ditayangkan dalam versi melayu... tapi nama drama tue bukan KKHH la.. tapi 'Dia Atilia'... Semangatla nak tengok... coz saya peminta tegar KKHH... tapi mestila ada kelainan cket kan coz nie versi melayu... So, cerita nie dibuat berdasarkan persekitaran budaya melayu dan masyarakat setempat... *sumber HMetro*


Dulu suka sangat tengok Kuch Kuch Hota Hai.... coz lagu2 dye best2... dulu memang hantu hindustan... Sekarang tak dah coz cerita hindustan sekarang tak sebest dulu... pendapat saya la..


suka lagu nie...





Rani Murkerjee chantek + Kajol cute...


Dulu-dulu tyme hantu hindustan... adik amek Rani Murkerjee, saya Kajol... hahahaha... pelakon pujaan la katakan... suweeetttt....


dan lagu nie jugak....





tapi pas abes je dorang nyanyi, kajol sedih... dia pegi pastue, menyendirikan diri... sian dia... huhuhu... (stil igt ooo smpai skg... notes kuliah sush benar nk igt.. hohoho)...


ade lagi 1 lagu... tapi tak ingat tajuk ape... search tadi under KKHH pon xjumpa... yang mula2 SRK ngan Kajol masuk kolej tue... before Rani Murkherjee muncul... rentak lagu tue rancak... alaaa... nak dengar lagu tue... ade sape2 ingat tak tajuk lagu tue...???


ok... berbalik kpd KKHH versi melayu a.k.a. Dia Atilia... yang tak best nye coz pelakon filem nie saya tak brpe suka sangat.... sari to say ok... heroin dia a.k.a Atilia dilakonkan oleh Fasha Sandha... So, saya memang tak berapa nak berkenan ngan Fasha Sandha... Pelakon utama yang lain adalah Zamarul Hisham & Almy Nadia... kiranya Fasha Sandha jadi Kajol a.k.a Anjelli, Almy Nadia jadi Rani Murkherjee dan Zamarul Hisham for sure la SRK...


nak tau full description about Dia Atilia, korang tgkla kat hmetro hari nie... or klik sinie...




Selingan...... Selingan..... Selingan......


Nak Senaraikan Filem Hindustan Yang Menjadi Pojaan Saya Suatu Ketika Dulu:


1- mestila KKHH no.1
2. Mann
3. Mohabbatein
4. Kaho Na Pyar Hai (kazen saya siap terer lagi cara menari yang dekat pantai tue.. dasat2)
5. Dil To Pagal Hai

*****ade banyak lagi... tapi tetibe terblur kejap xingat tajuk... heheh...

Wednesday, November 24, 2010

uR DeciSiOn??

Salam....


Antara games dgn movie mana best???

for me....... sAyA SaNgAt SukA GAME..... tak taula nape???

movie saya akan tengok bila movie tue memang saya sangat3 suka jer... hohoho...

kadang2 ikut mood laaa...

tapi if game xpayah tunggu mood datang, coz mood utk game xpenah hilang...
hahahaha...

citer korea layanla jugak kan... 
tapi selalu citer korea panjang2 episod nye...
sekarang nie dlm sehari bpe jam je masa free yang ada...
pagi2 dtang lab... tue la kot masa free yang ada...
malam2 xsempat coz tiap2 malam ada keje lain... (orang-orang tertentu je tau ape maksud disebalik ayat nie... hahahaha... main teka teki la plak)
jumaat je free kot....
if nak harapkan weken, mana sempat...
weken la hari nak meluangkan masa dengan rumah... ececeh...
kekadang dorang ade plan jln2... haaa... dh xde masa free...

actually nak cakap, tadi baru dapat game baru.... hehehehe...
suka nyeeee...
tak explore lagi game ape... hope xmengecewakanla...


p/s: ayat cam busy giler kan... hahahahaha...

KalaU BerPacaRaN

Lagu Sohaimi Mior Hassan, Ana Raffali & Altimet (KALAU BERPACARAN)