Monday, November 22, 2010

dapat award...

Salam...


tetiba dikurniakan award... hoho... tenkiu!! tenkiu!!!


xdela intersting sangat pon blog nie.. tapi dah orang nak bagi... amek jela kan... hehehehe... Bé ký tự


kemalasan sebenarnya nie... tapi xpela... ari tue tuan empunya blog dah tag yang contest konvo.. tapi terlupa terus.. xbuat pon... hehehe...


ok2.... jom tolong jawabkan soalan kat saya...



1. manyusoef.blogspot.com di mata kalian..
nice blog... suka baca blog dia nie coz dia rajen hapdate... *aku nie malas cket nak hapdate*... and cara penulisan dia pon best.. simple dan padat... *puji lebih nie... xde ape2 ke... hehehe*

2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
nama blog & url??? dua2 sama je... so sekali jawab untuk 2 soalan nie... jimat tenaga nak taip... hehehe...
guna nama waniey sakura... kenapa??? sebab memang dari frienster----> facebook-----> hinggalah ke blog saya meletakkan nama waniey sakura... waniey tue memang dari singkatan full name... sakura tue ntahla.. sebab waktu kecik2 suka sangat kot tengok cardcaptor sakura... sampai ke besar dok terikut2 lagi dengan anime tue... *panjang lebar =)*

4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
macam2... ikut mood la... tapi kebanyakan nya kisah hidup saya... aktiviti hariandll... sesuai dengan description bawak nama blog tue... semuanya tentang kita....

5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
jelez la... tapi nak menchantekkan blog ade perasaan malas... coz malas nak search benda2 yang chantek yang boleh letak kat blog... pemalas... mula2 je smgt berkobar2... hehehe...
tapi saya berpuas hatila dengan kechantekan blog saya yang tak seberapa nie...

6. bilakah blog anda diwujudkan..
bulan mac 2009...

7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
xpastila... tapi kosmate saye la... samada citramaya or mak nenek wannabe..

8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini.
dengan berbesar hatinya, saya menganugerahkan award nie kepada....

**epon 
**jue (laptop dah elok kn... so rajin2 kanla wat award nie eh)
**jieha (ko wajib buat...!!!)


Syarat-syarat:
1. wanieysakura.blogspot.com di mata kalian..
2. nama blog anda & kenapa letak nama tu..
3. nama url blog anda & dari mana datangnya idea tu..
4. apakah kaedah dalam penulisan blog anda..
5. apa perasaan anda bila lihat blog orang chantek & menarik sedangkan blog anda tidak (kadang-kadang blog sendiri menarik tapi merendahkan diri)
6. bilakah blog anda diwujudkan..
7. siapakah orang pertama yang tahu & menjadi pengikut/sahabat blog anda..
8. sila tag 5 nama lain untuk menerima anugerah tersebut & paskan syarat-syarat ini.

1 comment:

Pn. Zana said...

ooo..tag ni ye..nnti sy buat yer..:D