Monday, November 22, 2010

PRIVACY

Salam...

lama xupdate... baru menjenguk blog nie... yela coz baru ari nie online pas raya haji...
mood raya still ade... perlu ke???

MAAF....
blog nie terpaksa dibuang link nye dari facebook.... hohoho...

REASON???????
coz balik raya hari tue, makcik2 tanya ade facebook x...
for sure la mesti ade kan...
cakap jela ade...
dorang cakap search xjumpa pon...
yela...
kat facebook mane nak letak nama full kan... SITI SALWANI...
letak name komersial jela... WANIEY SAKURA
for sure la dorang memang xjumpa... 
if korang pon yang tau nama full I je... 
dapat ke korang cari facebook gue... mesti x kan... huhuhu...

SO, disebabkan dorang xjmpa cari... 
dorang pon bagi name facebook dorang suruh add.. hohoho...

SO, nak post ape2 nanti kat facebook mesti pikir 2-3 kali dulu...
before nie juz ade kazen sorang je kat facebook tue... 
xde sanak sedara, sepupu sepapat yang lain pon...

MAKA, tadi terklik la add as friend kan... hehehe...
hope dorang xjumpa la blog nie...
bukannya ape... seganla if dorang baca entri kat blog nie kan...
xpasal2 ape yang ditulis kat cnie tersampai kat mak ayah... malu la saya... 
kawan2 xpela.. xkisah pon...
sebaya...

p/s: nka cite sal raya tapi pic xupload lagi... xbwk external... esok2 jela...

2 comments:

man yusoef said...

tapi bole setting la kat fb tu...my account > name > alternate name..letak nama sebenar...so kalau org search bole jmp...tapi at the same time masih mengekalkan name glamer itu...hehe

waniey_sakura said...

bleh ea??
xtau pon...
ak pon xtau, mesti makcik2 ak pon xtau nk search cmtue... hehehehe