Sunday, September 18, 2011

KereNaH BudAk KeciK

Salam semua...


'Abang nak kawen dengan kak Ni'..


hahaha... layan jelah dengan budak sorang nie.. 
time balik raya baru nie, dia datang tido kat rumah.. Ya Allah, punyala susah nak tido.. bayangkanla kul4 pg baru dia tido.. aku ngan adik dah bape kali tertido.. cd upin ipin tue pon dah bape kali ulang.. dia tahan mata tak mau tido.. nak tunggu mama datangla.. nak tunggu wan jen la (tokwan aku).. malam tu gi beraya kat rumah tok tam.. dia balik naik kereta dgn family aku.. sampai rumah tok dia tak mau turun.. dia cakap kat mak aku..'mak long p la amek baju abang.. abang nak tido dengan mak long'... ketegaq takmau turun kereta.. pastu malam tu wat hal xmau tido plak.. selamat tak nangis.. at last letih sangat kot, tertido jugak.. 


weekend nie makcik aku balik kampung.. dia ikut mak aku balik, tido kat rumah.. nak tunggu aku balik pulak, baru nak tido.. hohoho.. pastu adik mesej tadi, dok usung gambar konvo aku.. hmmm.. layan jela dengan budak kecik nie...



nie lah family makcik aku (adik mak paling bongsu).. tue adik irfan, alif tido kat blkg dia tuh..

p/s: tokcik aku tanya.. cita2 nombor 1 dah capai.. cita2 nombor 2 bila lagi???? hurmmm...

omelan cik waniey: kawan-kawan aku sume ada tempat mengadu.. aku????? sapa nak jadi pendengar masalah aku, angkat tangan...!!!! dulu xpela ada kawan2 rapat.. sekarang malas lah nak kacau dorang.. masing2 ada masalah sendiri kan...



2 comments:

Annerfyoes said...

wani..cpt2la cri partner hdup hehe

waniey_sakura said...

hehehe.. bakla sorang anne..