Monday, May 30, 2011

~bErSeRaBuT~

Salam...

Hye sume...

kat facebook tue macam2 application.. huhuhu.. ntah ape2 je lagi.. tapi aku tak amek peduli pon.. tak sempatlah nak amek kisah pasal application2 camtue.. tiap2 hari bukak juz menjenguk je ape2 yang menarik perhatian.. 

and lagi 1.. sekarang nie banyak pulak fanpage yg wujud.. ibarat pepatah 'bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan'.. huhuhu.. kalau fanpage artis or yang berfaedah cket tue okla kan.. nie tak.. ntah ape2 je lagi.. contohnya macam.. 'saya sayang awak lagi, tapi...', 'selamat malam sayangku', 'assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang' etc... pastue ramai pulakla yang post kat wall tag page nie.. huhuhu.. macam menyemak je kat wall facebook.. huhu...

pada pandangan aku lah kan.. cam tak berfaedah je fanpage camnie.. bukan macam, memang tak berfaedah pon.. huhuhu... 

~luahan hati aku yang berserabut bila bukak facebook, benda2 nie je yang banyak~

p/s: alhamdulillah.. adik aku dapat tukar pegi poli pahang.. hmm.. jauh jugak tue.. tapi okla dari sabah kan.. ceh, dulu mak beria2 cakap, tak kisah kalau jodoh aku + adik jauh pon.. tapi bila adik dapat jauh cket, dia yang sibuk mintak tukar.. hehehe.. 

omelan cik waniey: jauh di mata tapi dekat di hati.. jgn jauh di hati tapi dekat di mata.. buat sakit hati + sedih kekecewaan je.. (quote dari kwn ofis aku.. hohoho)

2 comments:

juicy X said...

poli aku tu kot???POLISAS??course apa weyh

waniey_sakura said...

ye kot... poli kt kuantan kan.. poli sltan ahmad shah.. dip kejurutraan elktronik (kmputer).. ang dulu kos pa?