Wednesday, February 2, 2011

JgN pEduLikAn AkU

Salam semua..



AMARAN!!! : entri nie luahan perasaan yang berkecamuk + berderai + ber ber lain lagi lah.. if rasa xnak baca.. jgn baca.. full stop…
Stress berdouble-double… macam-macam happen dalam masa terdekat nie… xtau nak cerita kat sape.. huhuhu.. 1st sedih nak pindah.. ok.. yang tue kategori okla kan.. xdela stress level melambung-lambung.. 2nd and 3rd nie memang stress level melambung-lambung.. melebihi hundred percent kot.. macam dah nak meledak… membuak.. pecah berderai… So, tak payahla mengharap lagi.. yang 2nd tak payah mengharap.. yang 3rd lagila.. same je dua2 nie.. Cuma situasi dan keadaan je yang berbeza.. kalau ade rezeki ade la… huhuhu.. tapi penat lelah tue....

Orang selalu cakap mungkin ade hikmah disebalik sume nie… tapi.. dah tak sanggup nak menghadapi sume nie.. mak abah jauh.. macam tak sampai hati nak cerita kat dorang.. dorang pon ade problem sndiri jugak.. hmmm… rasanya problem nie baru kecik je.. mesti ade orang lain yang lebih besar problem dorang kan… huhuhu.. wat ever la… 


Sori.. jangan layan emo gile aku nie…
 
no stress ya... =)

p/s: tadi pon ade sesuatu yang berlaku.. mybe akan menjadi kenangan kot.. =_="....penat.. letih... tapi pastue siap gelak2 lagi.. w/pon tension tapi bila ketawa kuat2 rasa boleh relieve sume stress.. lagi kuat ketawa lagi rasa relief.. bia la orang nak cakap ape.. bukan selalu... huhuhu... tue la ubat paling mujarab.. rase nak ketawa nie.. hahahaha.... (tp dlm hati xde sape2 tau kn.. hehehe... ayat2 touching...)

2 comments:

azie said...

wanie, azie bace entri ni pon rase nk tergelak..hahahahaha :D

waniey_sakura said...

huhu.. tgh sedih tyme post nie.. bleh azie gelak.. =P

hehehe...