Sunday, May 23, 2010

mana susah??????

salam....


how's ur life??? good??






hidup xsemuanya indah.. ianya ibarat roda.. kadang2 dibawah, kadang2 diatas.. (ceh, ayat!!)


actually nk tny pendapat korang sume.. mna susah... nk jga hati orang or nak tolong kawan dalam masalah..??? huhu...


susahkan nak jaga hati orang.. sesekali walaupon kte dh memang betul2 dh jaga sume, but still ade mistake jugk.. even kekadang kte juz gurau2 je, tetiba dia amek serius.. huhu... bak kata pepatah 'rambut sama hitam, tapi hati lain2'...walaupon kekadang kte rasa terluka semata2 utk menjaga hati seseorang.. xpela, if itu yang terbaik..


lagi 1, aku paling lemah bila time kawan2 ade problem.. nak tegur cam takut.. nak pujuk, aku xreti.. sorila kawan2.. ak nie seorang yang sgt2 xreti dlm sume hal.. makan je kot yg reti cket pon.. huhu... aku selalu bia dye tenang dl dlm 1-2 hari and then baru tny ape dye ny probs.. huhu.. sori for the 2nd tyme.. huhu..


cmne ea nk jadi seorang sahabat yang baik and i juz want to say that:


mampukah aku????


4 comments:

Azie said...

btul 2..bkn senang nk jaga hati org..
kdg2 kite yg rase sakit..
tp 2 la adat kehidupan.. pape pon, hadapi hari2 mu dgn ceria.. (^___^)

waniey_sakura said...

huhu.. 2 la psl..
yg penting2 kena happy2 selaloo.. "sukanya bila dia ceria".. hehehehe
\\(^_____^)//

nishacutie said...

setuju sgt dgn waniey...kdg2 nisha rasa benda yg sama...kita rasa mcm dah puas jg hati si dia tu..tp x tahulah di mata dia...ada lagi yg x kena...kdg2 tu nisha pendam je dalam hati perangai dia...hu2...

waniey_sakura said...

2 la nisha.. hmmm.. xpela.. asalkan kte dpt membahagiakan dia and dh wat yg terbaik...